Posted by on ian. 7, 2015 in Frumusete | 0 comments

pandativPlimbandu-ma prin Gara de Nord, asteptand trenul spre Sinaia, am aruncat o privire asupra targului cu suveniruri si bijuterii de pe tarabele din incinta Garii. Aici am admirat ineluse frumoase, lanticuri, cercei si pandantive de o deosebita frumusete.

Cel mai interesant lucru mi s- a parut un pandantiv frumos, sub forma unei lacrime imense, de culoarea turcoaz, care este extrem de frumos si are un farmec aparte. In primul rand te impresioneaza prin culoarea aurie a suportului de metal pe care este fixata lacrima, care a fost suflat cu aur pentru a parea mai de calitate. Apoi, lacrima in sine este spectaculoase, are fel si fel de romburi si dreptunghiuri inscrustate care fac ca pandantivul sa sticleasca in diverse forme si culori si este pictat cu un turcoaz interesant si authentic. Este ceva spectaculos sa porti acest pandantiv, are ceva asemanator cu inima Oceanului din filmul Titanic, mai ales ca sta frumos asezat pe lantic si pare interesant de privit si de purtat.

Putine persoane poarta un pandantiv atat de mare si de frumos colorat incat ma face sa ma simt deosebita. Daca va rugini va fi cu siguranta schimbat cu ceva mult mai interesant ales de catre iubitul meu, pentru ca iubitii sunt de obicei galanti si cadourile primite de la ei ni se par cele mai interesante.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *