Solutii software complexe si functionalitati extinse, de ele au mare nevoie firmele moderne

Posted by on iul. 29, 2019 in Internet IT | Comentariile sunt închise pentru Solutii software complexe si functionalitati extinse, de ele au mare nevoie firmele moderne

Locurile de munca moderne au nevoie de solutii software moderne pentru birou. Cu cat investitia este facuta mai inteligent in programe cat mai avansate si in pachete integrate, cu atat si randamentul va fi mai bun si calitatea muncii va fi una excelenta de fiecare data. Pentru ca pe piata sunt o multime de solutii software si e destul de greu de ales una singura cei de la Smart Business Solutions au venit cu o solutie unica, Microsoft 365, care include atat Office 365, cat si Windows 10 si Enterprise Mobility+Security, pentru o colaborare cat mai buna intre angajati. Noutatea solutiilor integrate propuse de Smart Business Solutions consta in simplitatea folosirii aplicatiilor si a colaborarii, a partajarii de informatii, a vizualizarii anumitor tipuri de date sau de documente fara efort.

Tot ce poate avea nevoie un angajat se gaseste intr-un singur loc, datele sunt mereu in siguranta, informatiile la care are acces oricine sunt detaliate, se pot aplica filtre pentru a gasi rapid datele de care aveti nevoie la un moment dat. Actualizarea datelor e automata, zilnic datele nou introduse apar si sincronizarile sunt rapide, se pot controla actualizarile si frecventa lor, datele se transforma in informatii rapid, conectarea la orice tip de date e posibila in doar cateva secunde. Componenta Smart BI permite intelegerea de scenarii bazate pe date concrete, datele disponibile se pot stoca in Cloud sau pot fi in sistem on-premise. Datele se combina, se transforma rapid chiar daca sunt din mai multe resurse, rapoartele interactive devin foarte utile mai ales daca ai nevoie sa vezi in cateva secunde o anumita evolutie reala.

Comunicarea intre clienti si colegi e de acum mai simpla cu aplicatiile Outlook si Exchange incluse in pachetele office, gestionarea noilor dispozitive este mai usoara ca niciodata. Astfel de solutii complete sunt ideale pentru companiile mari si mici, pentru IMM-uri, dar si pentru un business aflat la inceput de drum care isi doreste productivitate si randament foarte bun din partea angajatilor.

FacebookGoogle+Twitter