Sani mari si cu forma perfecta? Implantul de silicon poate transforma in realitate acest vis

Posted by on iul. 23, 2019 in Servicii | Comentariile sunt închise pentru Sani mari si cu forma perfecta? Implantul de silicon poate transforma in realitate acest vis

Sanii sunt mereu in centrul atentiei in cazul doamnelor care isi doresc sa arate bine si sa poata avea un corp apropiat de perfectiune. Nu toate femeile au sanii mari si bine dezvoltati, depinde de genetica, de modul in care se dezvolta corpul uman feminin. Daca sanii tai nu au forma si marimea dorita poti sa le modifici foarte simplu apeland la marirea sanilor cu implant de silicon. Introducerea implanturilor de silicon in zona sanilor este o procedura obisnuita astazi, se poate realiza in orice spital si clinica specializata in operatii estetice moderne.

Implantul modern mamar este facut din silicon pentru ca aceasta substanta este un derivat din siliciu, este sigura, textura sa si forma pe care o poate lua sunt apropiate de nevoile oricarei domnisoare care cauta sa aiba marimi mai mari la sutien. Cu o istorie de mai bine de 50 de ani, implantul de silicon a inceput sa fie folosit la nivel global in chirurgia estetica pentru marirea sanilor cu implant de silicon pentru ca are performante bune, imita bine consistenta tesuturilor umane, este usor de utilizat si rezista foarte bine chiar si dupa ani de folosire. Se recomanda utilizarea implantului de silicon cand sanii sunt hipotrofici, au dimensiuni prea mici, cand nu exista simetrie intre saini, cand apare hipoplazia mamara, mai ales dupa ce o femeie a devenit mama, afectiune cauzata de lipsa de tesut glandular de la nivel mamar.

Procedura de marire a sanilor cu implant este relativ simpla, se realizeaza sub anestezie, se efectueaza inciziile pentru insertie, se insereaza implantul ales, dupa care se sutureaza plagile. Pozitionarea implantului poate fi submusculara, sub tesutul mamar, la zece ani implantul se poate inlocui cu un altul, mai mare sau cu aceeasi marime. De obicei se sectioneaza doar pielea si tesutul subcutanat, durerea si disconfortul dupa operatie sunt reduse, musculatura este intacta. Recuperarea dupa operatie este rapida, se pot relua la cateva zile activitatile obisnuite, nu exista efecte adverse, urmele de la operatie vindecandu-se in scurt timp.

FacebookGoogle+Twitter