Patru motive sa alegi la vara unitati de cazare pe litoralul romanesc

Posted by on ian. 28, 2016 in Turism | 0 comments

cazare-litoralInainte de 1990 litoralul romanesc era cam singura destinatie de vacanta pe timp de vara. Lumea era multumita, plajele erau pline, hotelierii castigau si ei destul de bine. Astazi, litoralul romanesc e frecventat mai degraba de turisti straini decat de romani, care aleg sa-si petreaca concediul la bulgari sau la greci, in alte statiuni straine cu servicii mai bune si preturi mai mici. Totusi, litoralul romanesc ramane principala atractie turistica a Romaniei, avand nu mai putin de 240 de km, un nisip fin si plaje largi, multe dintre ele salbatice si pustii.

Statiuni precum Mamaia, Costinesti, Eforie, Jupiter, Cap Aurora, Vama Veche, 2 Mai sau Neptun-Olimp continua sa atraga turisti romani an de an si sa se dezvolte, pe masura ce investitorii aleg sa le ajute sa renasca. Conditiile de cazare pe litoralul romanesc sunt mult mai bune ca in trecut, serviciile se incadreaza in limite acceptabile, apropiate de cele din afara, hotelierii au investit din ce in ce mai mult pentru confortul clientilor, asa ca toata lumea e multumita. Litoralul nostru se poate lauda cu cea mai mare plaja proaspat amenajata, in sud, la intrarea in statiunea Eforie Nord. Cu o latime de 100 metri, plaja a fost deja incercata de turisti si este cautata in fiecare an pentru frumusetea sa si posibilitatile aproape infinite de petrecere a timpului liber. Pe de alta parte, la mare apar unitati noi de cazare pe litoralul romanesc, ceea ce inseamna ca turistii au de unde alege, au unde sa stea si au si conditii occidentale, noile constructii fiind construite respectand niste standarde mult mai inalte.

Un al motiv pentru care litoralul ramane un loc ideal de petrecut concediul de vara este legat si de ridicarea stachetei in privinta standardelor serviciilor turistice oferite de hotelieri sau proprietarii de structuri turistice. Servicii mai bune au aparut si pe segmentul de doua si patru stele, depasindu-le lejer pe cele bulgaresti, competitorii directi ai litoralului nostru. Asadar, motive sunt destule sa va planificati o vacanta 2016 pe litoralul nostru. Pentru oferte de cazare si cele mai bune pachete all inclusive puteti vizita site-ul oficial al agentiei de turism Paradis-Vacante de Vis, touroperatorul anului pentru litoralul romanesc in 2011, cu peste 14 ani de experienta pe piata si servicii ireprosabile.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *