O tinuta casual mereu la moda se obtine prin purtarea unor camasi de calitate asortate cu blugi de firma

Posted by on oct. 16, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Tinuta casual este preferata mai mereu atat de barbati, cat si de femei. Avantajele ei sunt date de posibilitatea purtarii in orice imprejurari, la evenimente sau chiar si la birou, tinutele casual sunt simplu de realizat si asortat, nu ai nevoie de haine prea sofisticate ca sa adopti un stil casual, stilul acesta este la moda si nu se va demoda prea curand, indiferent de sezon si de tara. Cum putem obtine simplu un stil casual?

E nevoie in primul rand de o niste camasi cu un design cat mai simplu si din materiale de calitate, simple sau cu imprimeuri, cu gulere obisnuite sau supradimensionate si maneci adaptate mainilor celui care le poarta. Camasa trebuie aleasa in functie de personalitate, de sezon, de evenimentele la care va fi purtata, de stilul abordat.

Dupa ce avem camasa putem sa completam tinuta casual cu o pereche de blugi de firma, dintr-un material mai rezistent ca sa faca fata la toate purtarile. Blugii trebuie neaparat sa se asorteze cromatic cu o camasa pe care o alegem, culoarea lor trebuie sa fie albastra sau pot avea nuante de alb, gri, insa depinde mult de cum arata camasa si ce fel de design are.

Se pot alege de pilda, pentru tinute mai deosebite, camasi din matase si bumbac, completate perfect de niste blugi cu diverse imprimeuri sau „rupturi” care vor evidentia si mai bine designul lor adaptat unei tinute casual. Preturile camasilor sau blugilor sunt pentru toate buzunarele, in online se gasesc mereu reduceri si toate tipurile de articole vestimentare pentru completarea tinutelor casual, e suficient sa cautati sau sa comparati diverse tipuri pentru a alege rapid ce aveti nevoie pentru urmatoarea intalnire sau iesire cu prietenii.

Ca sa fiti mereu la moda e bine sa aveti mai multe tipuri de astfel de vestimentatii adaptate stilului casual in asa fel incat la fiecare iesire sa le schimbati si sa nu apareti mereu cu aceleasi lucruri, devine monoton si banal. Blugii si camasile vor ramane articolele vestimentare preferate la orice varsta, ele se potrivesc perfect pentru a fi purtate in orice sezon si sunt simplu de asortat sau accesorizat.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *