Mutarea in casa noua nu mai e un motiv de stres cu firmele de transport mobila si marfa

Posted by on aug. 31, 2016 in Servicii | 0 comments

mutari-internationaleTi-ai gasit un loc de munca in strainatate si vrei sa te muti acolo cu toata familia? Mutatul mobilei este o problema si nu vrei sa renunti la niciun obiect din vechea casa? Serviciile de mutari internationale asigurate de firmele de transport mobila si marfa sunt o varianta destul de ieftina si sigura pentru ca tot mobilierul sa ajunga la destinatie rapid si in siguranta, fara nicio zgarietura. Avand in vedere ca sunt la mijloc kilometri intregi de parcurs si foarte multe situatii neprevazute care pot aparea in timpul calatoriei apelarea la o firma specializata in transport mobila peste granitele tarii este de dorit mai ales ca soferii au experienta, masinile au capacitati destul de mari astfel incat drumurile facute sa fie cat mai putine.

Spre deosebire de mutarea mobilei de unul singur, cand trebuie sa te gandesti la toate si sa incerci sa vezi cum poti ajunge mai repede la destinatie, la firmele de mutari internationale totul este planificat si aranjat de o echipa intreaga aflata la dispozitia ta la orice ora cat timp este valabila colaborarea. Fiecare pas al mutatului este pus pe hartie, analizat, se discuta in permanenta cu proprietarul, vei sti unde se afla mobila si cand ajunge pentru ca toate masinile au sisteme GPS moderne, comunicarea intre baza si sofer e perfecta, in timp real. Poti solicita si protejarea mobilei din esente mai deosebite, oricum primesti la toate obiectele personale si de mobilier protectie sporita, in masina sunt asigurate cu accesorii, urcarea si coboararea din masini se realizeaza cu lifturi speciale.

In noua locuinta mobila care a fost desfacuta se reface, tot mobilierul e rearanjat in spatiul dat, se despacheteaza totul, iar la plecarea echipei nu aveti decat sa intrati in casa si sa va desfasurati activitatile obisnuite de curatenie sau relaxare. In plus, puteti primi reduceri sau preturi mai bune daca ati mai apelat in trecut la astfel de firme, toata echipa e formata din profesionisti, fiecare detaliu este gandit alaturi de ansamblu pentru ca toata operatiunea de mutare sa fie una de succes si cat mai confortabila pentru tine.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *