Posted by on mart. 14, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Masina pentru taiat cu laser CO2

Masina pentru gravat si taiat cu laser CO2 este un echipament profesional dotat cu laser CO2 ea este foarte buna pentru gravarea pe diverse materiale precum: metale, sticla acrilica, sticla ceramica, lemn, hartie, portelan, plastic, material textile si altele de genul. Acest tip de echipament poate fi folosit pentru debitarea materialelor cu grosimi de pana la 3 mm. se poate folosi pentru separarea pieselor din lemn, material ceramice, plastic si sticla. Totusi, separarea metalelor nu este posibila cu acest tip de laser.

El asigura realizarea unor gravuri precise, dar este si dotat cu dispozitiv rotativ pentru gravarea pieselor cilindrice sau conice. Deplasarea intre axele de prelucrare se face cu o curea de transmisie si cu ajutorul unor motoare pas cu pas. Inaltimea pe care se taie este diversa, ea variind in functie de materialul ce se prelucreaza. Masa poate sa fie ajustata electric, avand in vedere ca utilajul pentru gravat este maleabil. Laserul se foloseste pentru taieri la diverse materiale precum: materiale nemetalice, sticla acrilica, furnir, lemn brut, stofe, hartie, plastic, material textile si altele de genul. Aceasta masina de gravat permite repozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii de ajustare. Se recomanda ca inainte de gravarea inoxului sau aluminiului sa se aplice un agent, deoarece gravarea directa este posibila in cazul aplicarii unui strat de lac. Transmisia de date se face foarte repede si extrem de simplu, prin intermediul unei interfete USB direct de pe un calculator sau laptop. Acuratetea cu care cadrul robust al masinii prelucreaza, cat si elementele de control, asigura o calitate foarte mare.

Panoul de control este pozitionat logic, lucru care face posibila folosirea efectiva cu ajutorul butoanelor pentru functii. Masina pentru gravat si taiat metal, cu laser CO2 este foarte flexibila fiind dotata cu un laser puternic. Gravarile care se fac cu acest utilaj cu laser sunt foarte rezistete la influentele mecanice, chimice si climatice.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *