Laptopul tau da semne de batranete? Du-l la un service laptop si il vei face ca nou

Posted by on mart. 2, 2016 in Internet IT | 0 comments

service-laptopCa si omul, si calculatorul sau laptopul imbatraneste. Daca la om imbatranirea vine la pachet cu dureri, slabirea simturilor si probleme de sanatate diverse, in cazul calculatoarelor si laptopurilor lucrurile sunt mai complicate. Un laptop vechi nu va mai avea performantele din primii ani de functionare, raspunsurile la input vor fi mult mai lente, monitorul va ceda la un moment dat, toate componentele cu un continut chimic vor incepe sa cedeze. In acel moment singura miscare inteligenta pe care o puteti face este sa apelati la un service laptop pentru a remedia orice defectiune.

In service aveti la dispozitie cei mai buni profesionisti, echipamente de ultima generatie si sisteme moderne de diagnosticare. Reparatiile se pot face la nivel hardware sau software, in functie de defectiunile constatate in urma evaluarii gratuite pe care majoritatea serviceurilor o fac. Cele mai frecvente reparatii hardware prestate de un service laptop sunt reparatiile la nivelul placii de baza, rebailling-ul profesional chipset video, northbridge si southbridge, relipirea cipurilor laptopului, inlocuirea componentelor uzate. De asemenea, se pot repara sau schimba mufe, tastaturi defecte, mecanisme de prindere, coolere, ventilatoare racire, se poate upgrada memoria RAM, se poate curata laptopul de praf si se inlocuiesc display-urile cu probleme. Pe partea de software echipa serviceului instaleaza OS, drivere, deviruseaza calculatorul si recupereaza datele de pe hard disk.

Reparatiile se pot face si la domiciliul clientului daca e vorba de o instalare de sistem de operare sau de o inlocuire de monitor, de tastatura. Totusi majoritatea remedierilor se vor face la sediul firmelor de reparatii, acolo unde exista un mediu controlat pentru lucrul in siguranta cu fiecare componenta a laptopului. La fiecare interventie asupra laptopului se asigura garantie post-reparatie, nu se repara nimic pana nu se discuta cu proprietarul. Unele serviceuri ofera si consultanta in vederea achizitionarii unui nou laptop daca cel vechi are defectiuni prea mari.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *