Posted by on oct. 23, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Instalatiile sanitare sunt una dintre principalele facilitati ale casei noastre. Ce ne-am face fara apa fierbinte pentru dus, ce ne-am face fara apa rece pentru uz menajer sau fara un sistem sanitar in stare buna?!

Cu toate acestea, problemele la instalatia sanitara sunt printre cele mai frecvent intalnite in orice gospodarie. Iata de ce este important sa avem la indemana numarul de telefon al unui instalator priceput si mereu disponibil. Echipa de la Handyman a perfectionat un astfel de sistem, in care indiferent de problema pe care o avem, cu un simplu apel o echipa a lor se va deplasa la domiciliu, va diagnostica si va „trata” problemele aparute. Numarul lor de telefon este ideal pentru uz propriu sau atunci cand o cunostinta va suna cu celebrul „am nevoie de un instalator”. Iata care sunt cele mai frecvente probleme cu care va puteti confrunta si la care veti gasi rezolvare cu Handyman.

Robinetul care curge

Daca ati incercat vreodata sa adormiti cu sunetul picaturilor de la un robinet care se afla in camera de langa, stiti cu siguranta cat de enervanta este aceasta problema. In plus, in timp picaturile de la un simplu robinet se pot transforma in valori ridicate la factura de intretinere.

Presiunea scazuta a apei

Cand apa de la robinet nu mai are presiune, este clar ca avem nevoie de un instalator. Este posibil sa fie vorba despre o problema la reteaua de distributie, dar in egala masura este posibil sa fie vorba si de depuneri de calcar in instalatii.

Rezervorul WC defect

Te-ai saturat sa auzi vesnic sunetul de umplere a rezervorului sau sa misti mereu de tija din interiorul rezervorului pentru ca apa sa nu mai curga in continuu? E momentul sa chemi un instalator sau chiar sa inlocuiesti rezervorul defect, pentru ca e posibil sa te confrunti cu depuneri de calcar care sa nu ii mai permita functionarea normala.

Tevi sau racorduri sparte

Stim cu totii cat de neplacut poate fi sa ne confruntam cu vizitele vecinilor nervosi pentru ca i-am inundat, sau cu baltile din mijlocul baii. Din fericire, multe din probleme apar la racorduri si nu la tevi, ceea ce le face mai usor de rezolvat.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *