Posted by on oct. 30, 2013 in Diverse | 0 comments

Extraterestrii antici

In cadrul canalului history gasim o variata paleta de emisiuni. De la asii amanetului pana la extraterestii antici. Tin minte ca in urma primei vizionari a acesti sublime emisiuni, am ramas socata. Persoanele desemnate sa prezinte si sa-si dea cu parerea pun orice groapa micuta si orice copac stramb pe seama extraterestrilor. Nu am nicio parere fata de ei. Nu am cunostintele adecvate sa-mi dau cu parerea asa ca ma abtin. Desi nu stiu nimic legat de subiect mi-e foarte greu sa accept parerea prezentatorilor. Orice aspect, orice templu, orice carare in mijlocul pustietatii – extraterestrii.

Era in cadrul emisiunii la un moment dat viata lui Da Vinci. El a fost un personaj foarte enigmatic in timpul vietii, asa ca acelui episod i-am dat cat de cat crezare, pana cand incepe sa povesteasca tipul cu parul curentat de acea pata din nu stiu ce opera ca de fapt ar fi o nava spatiala. Poate doar a stranut Da Vinci.

Daca o sa am un contact cu ei, o sa va relatez in detalii experienta. Sa nu luati in schimb in serios. Poate o fi combinatie dintre un vin prost si un vecin care face farse.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *