Curatarea foselor septice sau a bazinelor etanse este simplificata daca folositi o vidanja de vanzare

Posted by on aug. 6, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Curatarea foselor septice sau a bazinelor etanse este simplificata daca folositi o vidanja de vanzare

Bazinele si fosele septice trebuie curatate periodic pentru a nu deveni surse de infectii pentru cei care le folosesc. Curatarea inseamna eliminarea lichidelor care contin substante urat mirositoare sau diverse bacterii si microbi, igienizarea si intretinerea bazinelor si foselor septice. Operatiunea de curatare este denumita vidanjare, realizata de cele mai multe ori cu autospeciale de ultima generatie cu pompe de vacuum, furtunuri ecologice, pompe de inalta presiune. Apele uzate din bazine etanse sau fose septice vidanjabile sunt preluate cu ajutorul unei vidanje, masini speciale ecologice ce permit desfasurarea rapida si sigura a intregii operatiuni.

Vidanje de vanzare gasiti si pe site-ul Gradinariu, este ecologica, are o pompa actionata hidraulic cu debit mare, motoarele puternice asigura terminarea actiunii de vidanjare in timp scurt. Vidanjele pot fi simple, cu masa maxima de pana la 26 de tone, motoare de pana la 440CP, au rezervor de colectare si transport lichide reziduale, otelul carbon din care e fabricat rezervor asigura o rezistenta sporita in timp. Pentru vidanjari mai complicate se poate folosi o vidanja combinata sau cu recircularea apei, rezervoarele sunt protejate anticoroziv prin galvanizare, mai exista si vidanje multifunctionale cu sisteme de incarcare cu carlig, ce se monteaza pe autosasiuri echipate cu dispozitive de incarcare si descarcare containere.

La Gradinariu gasiti toate aceste tipuri de vidanje, firma este importatoare de utilaje de salubrizare de cea mai buna calitate, pe site se gasesc si piese de schimb, se ofera si service autorizat. Ofertele sunt personalizate, oricand un consultant poate oferi informatii complete pentru alegerea unor vidanje de calitate adaptate nevoilor fiecarui client. Fiecare produs din oferta curenta este nou, poate fi folosit pentru orice operatiuni de vidanjare, toate marcile cunoscute sunt expuse in magazinul online, in pagina de produs se gasesc toate informatiile tehnice necesare pentru a sti exact ce cumparati.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *