Cu o roata electrica mersul pe bicicleta devine dintr-odata mai placut si mai eficient

Posted by on iul. 26, 2019 in Magazine Online | Comentariile sunt închise pentru Cu o roata electrica mersul pe bicicleta devine dintr-odata mai placut si mai eficient

Deplasarea prin marile orase a devenit din ce in ce mai dificila mai ales dupa ce numarul masinilor s-a multiplicat de la luna la luna. Pentru a scapa de ambuteiaje si de ore intregi petrecute in trafic la final de saptamana o solutie la indemana ramane bicicleta. Desi nu e un mijloc de deplasare perfect, bicicleta se poate transforma foarte simplu in cel mai bun prieten cand vrei sa scapi de masina. Se stie ca e destul de obositor sa tot pedalezi pe distante mai mari, transpiri, obosesti, la un moment dat pot sa nu mai fii asa de eficient pe masura ce musculatura iti cedeaza de la pedalat.

Daca nu ai bani de o bicicleta electrica de ultima generatie poti sa incerci o varianta mai putin costisitoare de modificare a bicicletei pe care o ai. Tot ce ai de facut este sa comanzi o roata electrica pentru bicicleta si a o montezi. In secunda imediat urmatoare ai control si viteza de deplasare mai mare, efortul se injumatateste. Desi e vorba de o roata electrica putin diferita de cea normala, a bicicletei, varianta electrica se adapteaza usor, din mers la sistemele de franare si la dimensiunea rotii care nu e inlocuita.

Cu greutati mici si simplu de montat fara ajutor rotile electrice pentru biciclete te ajuta sa atingi viteze de pana la 25km/ora, aproape 50 km se parcurg fara probleme dintr-o singura incarcare. Pedalarea e simpla, usoara, roata montata functioneaza fara probleme, bateriile rotilor se reincarca in timpul deplasarilor, incarcarea telefonului e posibila via cablul USB al rotii.
Design modern, functionalitate extinsa, estetica deosebita, iata ce castigi daca montezi roti electrice la biciclete. Aplicatia pentru mobil a rotii iti da mereu informatii despre distante, km parcursi deja, viteze de deplasare, informatii diverse utile, totul printr-o conexiune securizata realizata cu ajutorul Bluetooth.

Rotile electrice se potrivesc pe orice fel de biciclete clasice, au dimensiuni diferite, de la 20 INCH la 27.5 INCH, display LCD cu diversi parametri afisati, asadar cam tot ce ai avea nevoie si ai putea cere de la o roata moderna pentru vechea ta bicicleta.

FacebookGoogle+Twitter