Cu o camera video panasonic ag ux180 4k filmarea in orice conditii nu mai reprezinta o problema

Posted by on iun. 28, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Daca sunteti pasionat de filmari si va place sa mergeti in calatorii unde sa imortalizati cele mai frumoase peisaje atunci stiti prea bine cat de importanta este calitatea camerei pe care o utilizati. O camera profesionala nu numai ca va asigura o rezolutie buna a filmarii, dar va poate permite sa experimentati si sa aplicati diverse efecte chiar in timpul capturii video. Camerele premium se gasesc acum in toate magazinele online de profil, preturile nu sunt foarte mari asa ca va puteti permite sa va schimbati vechiul aparat de filmat cu unul nou de la producatori de top.

In materie de camere video Panasonic este cu siguranta lider, avand tehnologii de ultima ora incluse in fiecare dispozitiv si servicii de calitate de consultanta si service. Unul dintre modelele pe care merita sa le incercati in calatoriile dvs. este camera video panasonic ag ux180 4k. Realizand trecerea rapida de la filmarile High Definition la inregistrarile in UHD si 4k noua camera de la Panasonic pune la dispozitia pasionatilor de filmari un obiectiv wide integrat, grandangular, zoom optim de 20X si unghi mare de acoperire. Iesirile 3G-SDI si HDMI2.0 sunt completate de inregistrarea IR, cand lumina nu e prea bun si de un sistem VFR, 4K la 60p. Imaginile impecabile in UHD si 4K sunt obtinute cu ajutorul lentilelor speciale Leica Dicomar, ideale pentru efecte de bokeh si blur, cu senzor de 1 inch pentru imagini de la FHD 120p la DCI 4K in 24 p.

Camera video panasonic ag ux180 4k accepta toate tipurile de carduri SD, SDHC, SDXC, se poate chiar inregistra simultan pe doua carduri, asa ca orice s-a intampla amintirile dvs. vor fi pastrate in siguranta pana sa fie transferate pe calculator. Ea poate fi utilizata fara probleme si in televiziune si pentru productii de anvergura, procesorul de imagine permite obtinerea unor filmari perfecte in orice conditii, in vreme ce sistemul de autofocus garanteaza capturi video de calitate chiar si in studio. Camera de la Panasonic se poate achizitiona si de la Creative Broadcast Solutions, in aceasta perioada aveti un bonsu de 990 ron la achizitionarea acestui model si garantie de doi ani, service si consultanta de specialitate disponibile la orice ora.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *