Ce tipuri de chiuvete granit sa alegi pentru bucataria ta?

Posted by on mart. 7, 2017 in Magazine Online | 0 comments

chiuvete-granitDaca te-ai saturat de vechea chiuveta si vrei sa o inlocuiesti trebuie sa stii ca ofertele sunt foarte variate, cele mai bune preturi le gasesti cu siguranta in magazinele online. In functie de cat de mare e locul unde vrei sa amplasezi chiuveta de granit si ce asteptari ai de la astfel de produse poti sa alegi chiuveta cu un singur bazin larg, unde poti pune legume sau vase fara probleme, insa nu se poate folosi pentru mai multe operatiuni in acelasi timp.

Foarte buna este si chiuveta cu doua bazine, unul mai larg, altul mai ingust, bazinul mare fiind destinat splarii alimentelor, cel mai mic pentru pregatirea lor. Mai exista si varianta achizitionarii de chiuvete granit cu trei bazine, doua mari, unul mic, pe mijloc, pentru resturile alimentare. Acest model este doar pentru bucatariile mari, trebuie sa aveti destul spatiu pentru amplasare, este insa foarte eficienta si simplu de utilizat, simplifica mult munca in bucatarie.

La capitolul materiale puteti sa cumparati chiuvete din otel inoxidabil, rezistente la uzura, usor de curatat, cu aspect estetic placut, insa nu asa de rezistente la zgarieturi, din portelan, bune pentru un design vintage sau traditional, dar pretentioase, se pot ciobi, se pot pata. Mai aveti la dispozitie si varianta chiuvetelor din granit compozit, cu rezistenta mare la zgarieturi si la soc termic, se poate insa pata granitul, intretinerea e ceva mai dificila, dar cromatica si aspectul general sunt impecabile. Daca va permiteti puteti sa va orientati si catre piatra naturala, material care se potriveste in bucatariile moderne si elegante, cu pretentii. Indiferent ce tip de chiuvete vei cumpara trebuie sa te asiguri ca ai o calitate cat mai buna a materialului, ca pretul nu este prea mare si ca primesti garantie si toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara doar cele mai bune si mai eficiente produse.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *