Posted by on iul. 23, 2019 in Magazine Online | Comentariile sunt închise pentru Ce lustre se potrivesc in livingul modern?

Sufrageria sau livingul este acel spatiu din locuinta fiecaruia in care timpul petrecut trebuie sa fie de fiecare data unul de calitate. In living ne uitam la televizor, citim o carte, bem o cafea, discutam cu prietenii invitati. Tot in living ne relaxam ascultand o muzica. Asadar in living vom avea mereu nevoie de o atmosfera cat mai placuta, atmosfera asigurata de o lumina de ambient potrivita. Sufrageria trebuie sa fie cat mai bine intretinuta, sa avem mereu un mobilier deosebit, dar si o lumina excelenta. Mereu la moda si usor de montat si de intretinut lustrele sunt alegerea perfecta pentru un living modern si o lumina deosebita de fiecare data.

Gasim lustre living in toate magazinele online, au preturi bune, cele mai noi sunt cu becuri cu led, permit orientarea luminii, sunt usoare si au un design deosebit care se integreaza perfect in designul interior ales. Intr-o sufragerie moderna putem avea mai multe tipuri de lustre living deosebite. De pilda, putem monta lustre clasice, moderne, futuriste, vintage sau cu un stil minimalist. In functie de cat de mare e camera putem alege lustra cu un bec sau cu trei sau patru, cromatica lustrelor trebuie sa fie adaptata culorilor predominante ale decorului interior, contrastrul este de dorit, dar sa nu fie foarte puternic. In living putem avea si lustre cu mai mult de trei becuri, cu becuri care pot evidentia anumite zone, lustre care pot fi mai aproape de tavan sau mai jos, dar si lustre clasice, simple, care ne aduc aminte de casa parintilor. Accesorizarea lustrelor e si ea importanta, ne putem orienta si spre lustre care au diverse accesorii care le imbunatatesc designul si le ajuta sa se incadreze mai bine in designul ales de noi pentru locuinta.

Lustrele moderne pentru living sunt rezistente la socuri, au un design ales cu atentie pentru a fi folosite in orice apartament si casa moderna, becurile se schimba usor, putem avea si becuri cu lumina colorata daca ne dorim o atmosfera mai deosebita. Lustra pentru living este un accesoriu de care avem nevoie mai ales daca avem si o locuinta moderna, in care fiecare element de decor trebuie sa fie pus in evidenta cat mai bine. Cu lustrele moderne alese corect lumina din sufragerie va fi mereu una excelenta, atmosfera va fi deosebita, iar relaxarea sau discutiile cu prietenii, cu rudele vor fi o placere de fiecare data.

FacebookGoogle+Twitter