Carnea se toaca mai usor cu masinile de tocat carne cu motor

Posted by on iul. 16, 2019 in Magazine Online | Comentariile sunt închise pentru Carnea se toaca mai usor cu masinile de tocat carne cu motor

Carnea tocata este un ingredient de baza in foarte multe preparate traditionale. De la sarmale la musaca sau la chiftele, ardei umpluti in toate aceste delicii culinare carnea tocata reuseste sa dea gust si savoare unui fel de mancare excelent in orice perioada a anului. Ca sa avem carne tocata de calitate putem sa o cumparam de la magazin, insa s-ar putea sa avem prea multa grasime si o carne de slaba calitate. Cea mai buna varianta ramane tocarea carnii acasa, cu ajutorul unei masini de tocat carne.

Practic cumparam carnea cruda, ce fel de carne dorim, o portionam si o tocam rapid. Daca in trecut gospodinele se chinuiau destul de mult cu tocatul carnii la masinile clasice, manuale, acum au aparut pe piata masini de tocat carne cu motor electric, care, odata pornite, pot toca rapid cantitati mari de carne. Simple sau cu razatoare, masinile de tocat moderne electrice sunt din otel inoxidabil, hopper-ul este complet demontabil, au comutator de siguranta, motor cu viteze pe ulei, sisteme de prindere puternice pentru stabilitate maxima si siguranta in utilizare. Cutitele din otel se auto-ascut, partea principala a masinilor de tocat, sunt tot din otel inoxidabil, productia pe ora poate atinge si 50 kg, bratele care controleaza intensitatea razatoarei, toate recomanda masinile de tocat atat pentru acasa, cat si pentru folosirea lor in restaurante, hoteluri, in HoReCa, in general.

Ce avantaje aduc noile tipuri de masini de tocat? Sunt usoare, au greutati mici, se monteaza si se demonteaza rapid, rezista la uzura si la functionare pe termen lung, au sisteme de siguranta pentru a se evita accidentele in timpul folosirii. Acestora li se adauga simplitatea operarii, numarul mare de modele disponibile, accesoriile de calitatea, tocarea foarte eficienta a oricarui tip de carne, cantitatea mai mare de carne tocata obtinuta intr-un timp foarte scurt. Cu masinile de tocat moderne gospodinele si cei care lucreaza in restaurante pot termina treaba mai repede, au la dispozitie carne tocata profesional si gata de folosire in cele mai delicioase preparate culinare.

FacebookGoogle+Twitter