Posted by on mart. 10, 2016 in Magazine Online | 0 comments

Cand avem nevoie de un vas hidrofor 80 l vertical?

Punerea in practica a cunostintelor din domeniul ce tine de alimentarea cu apa a gospodariilor poate fi uneori deficitara, chiar daca la o proma vedere anumite notiuni ar putea parea usoare. Uneori este dificil sa alegi intre un vas hidrofor 80 l vertical sau unul orizontal cu aceeasi capacitate, ori intre unul cu capacitate mai mare sau mai mica.

Placand de la aceste exemple vom cauta in cele ce urmeaza sa explicam la ce folosesc aceste produse astfel incat notiunile sa fie bine intelese. Deseori se poate crea si o oarecare confuzie intre notiuni, acest lucru datorandu-se totusi usoarei lipse de infomare. De aceea este bine ca aceste notiuni sa fie explicate pe indelete, astfel incat ele sa fie intelese, iar produsele sa fie folosite conform scopului pentru care acestea au fost destinate.

Un hidrofor este esential in cazul lucrarilor de pompare a apei si extragere a acesteia de la anumite adancimi, iar vasul unui hidrofor este foarte important atunci cand vine vorba despre stocarea apei calde, atunci cand vorbim despre un sistem de alimentare cu apa calda a unei scheme de utilizatori. In acest caz, caracteristica de baza care ne intereseaza la un hidrofor este volumul acestuia, deoarece de acest ordin de marime depinde foarte mult modul in care reactioneaza si functioneaza intreg ansamblul.

Un vas hidrofor 80 l vertical este suficient pentru alimentarea cu apa a unei locuinte unifamiliale, insa cazul acesta poate fi supus unei usoare dezbateri. Pentru a afla daca un vas hidrofor 80 l vertical ne este sau nu suficient, este important sa verificam acest lucru impreuna cu specialistii in domeniu.

Specialistii sunt de obicei persoanele abilitate in ceea ce priveste dimensionarea instalatiilor, cu experienta, care te pot indruma in asa fel incat indiferent de numarul de utilizatori tu sa ai presiune constanta la fiecare robinet, chiar si la cel mai indepartat dintre acestia. Precum bine stim, exista si situatii in care apa ajunge in acest punct fie lipsita de presiune, fie cu un debit extrem de mic, si tocmai in acest sens specialistii te pot ajuta in vederea preintampinarii unor astfel de situatii.

Este necesar ca un calcul prealabil achizitiei sa fie facut deoarece doar asa ne putem convinge de utilitatea unui astfel de produs. In acest sens, in calcul se iau toti consumatorii casnici care vor functiona in baza apei, acest lucru insemnand de fapt numarul de robinete care vor fi functionale in interiorul locuintelor noastre. Indiferent de locul amplasarii, acestea vor trebui luate in calcul deoarece exista o relatie de corespondenta intre numarul de robineti, volumul hidroforului si presiunea necesara.

Pentru a intelege cat mai bine aceste notiuni este recomandat sa apelam la specialistii in domeniu, specialisti precum cei de la www.shop-einstal.ro, astfel incat acestia sa ne poata recomanda cele mai bune produse. In acest magazin online putem gasi o gama larga de produse, dar si informatiile necesare astfel incat sa putem fi la curent cu toate noutatile in acest domeniu. Fie ca iti doresti un vas hidrofor sau o pompa submersibila, un sistem de incalzire in pardoseala sau orice alt tip de astfel de echipament, atunci aici vei gasi exact ceea ce cauti.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *