Posted by on ian. 25, 2017 in Auto - Moto | 0 comments

camioane-dafSunteti in cautarea unui camion performant, care sa imbine calitatea si eleganta, in acelasi timp? La sigur, trebuie sa va orientati spre gama de camioane daf, care au ajuns sa fie apreciate si la nivel international. Camioanele daf au atins performante noi, care au fost apreciate in ultimele concursuri internationale. Noile camioane daf, pe langa integrarea noilor componente tehnice, au si un nou stil, aduc un plus de confort soferului.

De exemplu, seria de camioane daf euro a fost initial proiectata pentru a reduce emisiile de gaze, conform regulamentului Uniunii Europene, insa, in scurt timp, s-a decis modificarea mai multor componente, printre care si aspectul exterior, astfel, seria de camioane euro au un design mult mai estetic, care a vizat, in principiu, partea frontala a cabinei. Noile camioane daf seria euro xf au in continuare costuri reduse de operare si o fiabilitate apreciata.

In seria daf xf, au fost produse si camioane care sa sporeasca confortul soferului, aceasta este o alta directie importanta pe care o dezvoltat-o cei de la Daf. Cabina cu mai mult spatiu pentru depozitare si relaxare, transformata nu doar in spatiu pentru condus, dar si pentru a locui. Oricare sofer si-ar dori sa se poata relaxa in cabina camionului, deoarece distantele lungi sunt foarte obositoare si pentru a ramane in forma, soferul are nevoie de relaxare si de spatiu suficient si confortabil pentru a conduce si pentru a lua o pauza. Orientarea care cerintele soferului este un alt mare avantaj pe care il aduc cei de la Daf in noile modele de camioane care sunt comercializate.

Atunci cand se imbina performanta tehnica cu orientarea catre client, cu strategii pentru sporitatea confortului si sigurantei soferului, este imposibil sa nu ajunga camioanele daf printre cele mai apreciate, inclusiv la nivel international.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *