Camerele de supraveghere IP sunt solutia inteligenta pentru supravegherea moderna a obiectivelor importante

Posted by on iul. 24, 2019 in Magazine Online | Comentariile sunt închise pentru Camerele de supraveghere IP sunt solutia inteligenta pentru supravegherea moderna a obiectivelor importante

Sistemele de supraveghere moderne sunt formate din mai multe camere si un dispozitiv de control, de stocare. De departe cele mai bune camere pentru sistemele de supraveghere complexe sunt cele de tip IP. Camerele IP de supraveghere trimit si primesc date prin intermediul retelelor computerizate, nu trimit raportari la DVR. Asta inseamna si o calitate mai buna a supravegherii si performante tehnice superioare.
Pe piata exista la ora actuala multe modele avansate de camere ip de interior sau de exterior, de la camere box, care permit un zoom pe anumite zone limitate, sunt unidirectionale, la cele tip dom, cu lentile care se orienteaza usor spre ce directie dorim si functii de zi si noapte, filmare de calitate si noapte gratie infrarosului sau la cele tip bullet, pentru supravegherea unor anumite zone bine delimitate, dar nu foarte mari. Mai putem avea camere tip PTZ, care se controleaza de la distanta, au un zoom mare, optic si digital, functii de auto-ajustare, asta insemnand ca programam scanarile si monitorizarile unor zone dorite.

Calitatea imaginii unor camere ip de interior este excelenta, campul cuprind este mult mai larg fata de alte camere. Camerele IP permit si analiza video, se detecteaza miscari, absenta obiectelor, reteau te anunta cand a avut loc disparitia unor obiecte sau cand s-a detectat imaginea, fara sa se mai vizualizeze toate orele de filmare. E important de retinut ca flexibilitatea si scalabilitatea camerelor IP sunt excelente, camerele apropiate se coneccteaza la un singur intrerupator, un singur fir va permite conectarea la NVR. Camerele IP se instaleaza usor, au nevoie de un singur server online, la lumina puternica calitatea imaginilor este foarte buna de fiecare data, claritatea la filmari pe distante mari e mentinuta.
Odate instalate camerele IP se conecteaza la internet si accesul video e instant, prin retea locala si la distanta, toate camerele pot fi controlate de la distanta.

FacebookGoogle+Twitter