Am renovat locuinta rapid cu specialistii gasiti pe Agruo.ro

Posted by on iul. 18, 2019 in Servicii | Comentariile sunt închise pentru Am renovat locuinta rapid cu specialistii gasiti pe Agruo.ro

Stiti sentimentul acela cand vrei sa te apuci de renovari si nu stii la cine sa apelezi pentru preturi mai bune si pentru o lucrare de calitate, realizata in cel mai scurt timp. Sunt asa de multe variante de firme la care poti apela, fiecare are preturile si timpi de executie diferiti, pretentiile sale, incat e foarte greu sa faci alegerea corecta de fiecare data. Pentru ca aveam nevoie de o renovare cat mai rapida si bine executata am cautat firmele in online.

Pe site-ul Agruo.ro am avut norocul sa gasesc tot ce am avut nevoie pentru o renovare completa si rapira. In cateva minute aveam lista cu firme care se puteau ocupa de tot ce inseamna renovare, in cel mai mic detaliu. Negocierile s-au purtat direct cu cei care reprezentau firmele, preturile si timpii de executie au fost exact de ce aveam nevoie la momentul respectiv. Am inceput cu firma de constructii care se putea ocupa de interioare si de exterior, am gasit si echipa care sa izoleze interior, exterior, acoperisul casei l-am lasat in grija firmei specializate gasite tot pe Agruo.ro. Toata instalatia electrica si sanitara a fost facuta cu ajutorul specialistilor de la firmele cu experienta gasite pe acelasi site, la fel si montarea parchetului sau a gresiei si a faiantei, montarea termopanelor. Firmele pe care le-am angajat au lucrat rapid, au fost verificate inainte de echipa Agruo, anunturile au fost reale, s-a lucrat foarte bine si nu am avut probleme cu profesionistii trimisi. Marele avantaj a fost ca nu am cautat prin tot orasul firme dispuse sa ma ajute, am avut in casa doar profesionisti cu experienta care au stiut cum sa isi faca treaba, termenele s-au respectat si locuinta a aratat la final ca in reviste.

Costurile de executie nu au fost foarte mari, preturile au fost rezonabile pentru complexitatea lucrarilor cerute, asa ca intr-un final am avut tot ce mi-am dorit in cele mai scurt timp, si asta multumita echipei Agruo care s-a ocupat de site-ul sau si de bazele de date.

FacebookGoogle+Twitter