Am dus masina in service si i-am inlocuit si uleiul de la cutia DSG ca sa fiu „safe” in vacanta ce urma

Posted by on iul. 17, 2018 in Auto - Moto | Comentariile sunt închise pentru Am dus masina in service si i-am inlocuit si uleiul de la cutia DSG ca sa fiu „safe” in vacanta ce urma

Pentru ca tot ne-am pregatit de vacanta mult asteptata a trebuit sa merg cu masina in service, pentru verificari si revizii inainte de un drum lung pana in Bulgaria. Toate au fost bune si frumoase pana am ajuns la service. Acolo mecanicii au constatat ca aveam probleme la sistemul de franare, ca bujiile trebuiau schimbate, ca filtrele erau pe duca. De asemenea, am aflat ca am probleme si la cutia de viteze si ca va avea nevoie de ulei cutie dsg si filtre ca totul sa fie in regula. Ce sa mai schimbam piese la greu si costurile urmau sa fie destul de mari.

Cei de la service nu mai aveau ulei cutie dsg compatibil cu ce masina aveam eu, asa ca a trebuit sa caut rapid produsul online si sa-l comand pentru a doua zi. Am luat un set schimb ulei cu filtru si oring capac original, costurile cu reparatiile viitoare au scazut dintr-odata, masina a avut performante foarte bune chiar si la drum lung. Cel mai important pentru mine a fost faptul ca uleiul schimbat cu unul original si in service a mentinut garantia pentru reparatiile la piesele legate de cutia de viteza DSG. A doua zi am dus si uleiul, mecanicul l-a verificat si a fost in regula, l-a schimbat imediat si mi-a recomandat sa fac operatiunea asta la 60.000 km parcursi, asta ca sa nu ajung iar la service si cu mana adanc bagata in buzunar. Toata treaba m-a costat cateva sute bune de lei, mecanicii mi-au mai facut reduceri pentru ca sunt client fidel si tot ce am schimbat a fost original si luat direct din depozitul lor.

A treia zi am luat masina, am verificat-o am platit si am putut pleca linistit in concediu. Siguranta, calitate si rapiditate, iata de ce m-am bucurat pe tot drumul spre Bulgaria, si asta datorita unor mecanici priceputi si unei firme care mi-a livrat uleiul potrivit foarte rapid.

FacebookGoogle+Twitter