Ajungi rapid la si dinspre aeroport cu servicii de genul rent a car Otopeni

Posted by on nov. 28, 2016 in Servicii | 0 comments

rent-a-car-otopeniStii cat de greu este sa astepti in aeroport cand te intorci dintr-o calatorie obositoare sau cand mai ai putin timp pana cand decoleaza avionul si tu tot nu gasesti un taxi care sa vina rapid sa te duca pana la aeroport. Si mai neplacut este cand pana la urma gasesti un taxi sa te duci sau sa te intorci de la aeroport si conditiile de transport nu sunt cele mai bune.

Ce poti face sa eviti astfel de situatii? Apelezi la o firma specializata in servicii tip rent a car Bucuresti. Premium Rent are cele mai bune oferte rent a car Otopeni, masini noi si soferi gata sa te ajute a ajungi in siguranta acasa sau la aeroport in cel mai scurt timp posibil. Conditiile oferite in masina sunt impecabile, soferii sunt politicosi si foarte punctuali, au o tinuta business, adecvata serviciilor prestate. Masinile din dotare au toate reviziile la zi, au kilometri nelimitati, se pot inchiria pe orice perioada de timp, cateva zile sau poate cateva saptamani, daca sunt chemate la aeroport Otopeni soferii te vor astepta la sosiri si te vor conduce la masina.

Pe drumul spre casa poti opri oriunde doresti, soferul va respecta traseul impus, plata serviciilor rent a car Otopeni poate fi facuta cu sau fara card de credit, programul de inchiriere e non-stop, nu exista taxe ascunse. Parcul auto are peste 150 de masini de la cei mai cunoscuti producatori auto, toate functioneaza impecabil, soferii cunosc foarte bine tot Bucurestiul si zona Aeroportului Otopeni asa ca va pot duce in siguranta la aeroport si va pot aduce acasa alegand mereu cele mai bune trasee si cele mai scurte.

Autoturismele din parcul auto Premium Rent au ABS, GPS, aer conditionat, dar si transmisie manuala sau automata, taxele de drum sunt incluse, masinile au asigurare de accident, iar taxa de anulare este zero. Asa ca data viitoare cand vrei sa ajungi acasa de la aeroport mai rapid si in cele mai bune conditii sau nu vrei sa ratezi cursa inchiriaza o masina de la o firma cu servicii rent a car.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *