Achizitionarea de polite rca online, modalitatea cea mai simpla de a avea o masina asigurata

Posted by on feb. 2, 2016 in Auto - Moto | 0 comments

rca-onlineCine se incumeta sa circule pe distante mari in tara noastra este dispus din start sa isi asume niste riscuri majore si asta pentru ca drumurile noastre sunt destul de proaste, periculoase si greu accesibile celor care nu prea au experienta la volan. Numarul accidentelor este tot mai mare an de an, multe dintre acestea datorandu-se unor portiuni de carosabil pe care nu se poate sofa in siguranta.

In cazul unui accident soldat cu pagube, singura speranta a soferului este polita rca online, un act prin care se acorda despagubiri in conditiile in care se constata avarii la masina. Cumpararea unei polite RCA poate fi facuta atat online, cat si offline. Varianta rca online este cea mai buna avand in vedere ca se poate economisi timp, pot fi oferite reduceri si se pot compara ofertele tuturor companiilor de asigurari. Platile facute pentru RCA sunt securizate, banii ajung la asigurator rapid, polita ajunge la usa celui care a comandat-o in cel mai scurt timp. In plus, veti fi siguri ca polita aleasa are pretul cel mai mic de pe piata si este potrivita nevoilor dvs., o primiti pe e-mail la maxim 10 minute de la emitere si verificarea CSA. Plata o puteti face si acasa, cand primiti polita de la agentul de livrare. Orice polita emisa online este simplu de verificat in baza de date CEDAM mentinuta de CSA. Obligativitatea politei RCA in Romania si numarul mare de soferi care si-au facut-o in ultimii ani a dus la rezolvarea mai rapida si amiabila a unor accidente soldate cu pagube materiale la nivelul autoturismelor, un lucru bun atat pentru cei implicati, cat si pentru asiguratori.

Sistemul acordarii politelor RCA are insa probleme legate de modul in care se calculeaza si categoriile care platesc mai mult sau mai putin, nu e perfect, insa functioneaza in parametri normali. Desi preturile pot fi uneori mai mari decat ar fi normal, din motive obiective ce tin de istoricul celui care le solicita, daca e sa ne gandim la ce daune pot acoperi vom realiza ca plata solicitata nu e niciodata prea mare.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *